Sustainability

Bæredygtighed og nul madspild.

Lauras Bakery prioriterer bæredygtighed i vores hverdag, vi bruger FSC-certificeret emballage til pakning af vores produkter, hvilket sikrer, at vores emballagematerialer kommer fra bæredygtige kilder. Lauras Bakery's emballagedesign æstetisk tiltalende og bidrager til den samlede oplevelse af at nyde vores produkter.

Lauras Bakery har opnået vores mål om nul madspild ved at genanvende restprodukter i produktionen af vores prisvindende træstammer, trøffelkugler og remoncer som vi benytter i vores wienerbrøds produktion. Vi er stolte af at gøre vores del for en bæredygtig fremtid og reducere vores påvirkning på miljøet. Vi har dedikeret os til at drive en ansvarlig og etisk forretningspraksis, som vi er sikre på at vores kunder værdsætter og på den måde gør vi hvad vi kan for spare på jordens ressourcer.

Alt i alt kombinerer Lauras Bakery traditionelle metoder med alt det klassiske bagværk og moderne innovative trends skaber unikke og lækre produkter, samtidig med at vi prioriterer bæredygtighed og etisk praksis. Vores engagement i kvalitet og kundeservice har gjort det til et populært valg blandt kunder og virksomheder, og det er sikker på at fortsætte vores succes i årene, der kommer.

Klimavenlig bagning.

Vi bager med vegansk smør Vegan Block fra vores samarbejdspartner Naturlí i alle vores produkter. 

Dette tiltag bidrager yderligere til at mindske vores klimaaftryk uden at gå på kompromis med den velkendte, gode smag.

Vegansk smør er et miljøvenligt alternativ til traditionelt smør, da det er fremstillet uden animalske produkter.